uutisia tanaan
Uutiset Blogi

3 parasta asiaa, jotka jokaisen uuden maton omistajan tulisi tietää

Jos kotisi sisustus kaipaa muutosta, ei ole mitään parempaa kuin upouuden maton asentaminen. Tämä ei ainoastaan ​​luo uutta ilmettä, vaan lisää myös kotisi jälleenmyyntiarvoa. Tämä artikkeli käsittelee yksityiskohtia siitä, mitä voit tehdä valmistautuaksesi uuteen lisäykseen, sekä uusien mukavien mattojesi todellisen asennusprosessin!

Mittaa huoneesi

Aluksi on suositeltavaa luoda karkea luonnos huoneesta, joka tarvitaan kokolattiamattoon (sinun ei tarvitse olla liian taiteellinen), piirrä vain sellainen, joka on riittävän suuri seuraavien mittojen säilyttämiseen:

• Seinästä seinään mitattu huoneesi pituuden mitta.
• Huoneen leveyden mittaus seinästä seinään.
• Huoneen erityiset kalusteet tai alueet, jotka häiritsevät alkuperäisiä mittauksiasi.

Kun olet saanut kaiken paperille, ota nämä tiedot paikalliseen mattoliikkeeseen aloittaaksesi ostokset!
Yksinkertaisia ​​huomioita, jotka tekevät ostokokemuksestasi helpon
Vaikka valinnanvaraa voi olla lukuisia erilaisia, älä panikoi astuessasi kauppaan. Saadaksesi pallon pyörimään, saatat haluta hankkia maton, jonka alla on jonkinlainen pehmuste vilkkaasti liikennöidyille alueille, sillä ylimääräinen pehmuste auttaa pidentämään sen käyttöikää. Toisaalta voit lähestyä näyttelytilan ystävällistä henkilökuntaa pyytääksesi välitöntä apua. Ai, vielä yksi asia! Jos melutekijät ovat tärkein huolenaihe, maton alla oleva pehmuste auttaa suuresti eristämään ylimääräistä ääntä.

Odota, kunnes se on valmis

Yleensä asiantuntijat neuvovat sinua käyttämään mattoasentajan palveluita (tämä on paljon helpompaa). Asennustapa vaihtelee suuresti riippuen ympäristöstäsi ja valitusta mattotyypistä. Kaksi yleisintä tapaa ovat liimaus ja venyttely, joten pidä niitä silmällä!

Comments are closed.