uutisia tanaan
Uutiset Blogi

Etsitkö puulattiaa vaihtoehtona?

Puulattiat ovat nykyään varteenotettava vaihtoehto. Niillä on kaunis, lämmin ja muodollinen ilme, joka sopii kaikentyyppisiin kodin huoneisiin. Jos olet innokas ympäristöystävällisten tuotteiden omistamisen kannattaja, tämä on yksi niistä! Jos omistat sellaisen, tiedät jo, että sen ylläpito ei ole koskaan ollut kiusallista. Tämän artikkelin tarkoituksena on jakaa kanssasi yksi puulattiavaihtoehdoista, ja se on suunniteltu puulattia.

Yksinkertainen selitys siitä, mitä ne ovat

Ne on valmistettu useista puukerroksista, jotka liimataan ja puristetaan yhteen lämmön avulla. Jokainen kerros on pinottu toistensa päälle ristiinrakeiden muodossa. Tälle puutyypille ei ole kiinteää paksuutta. 3-5-kerroksiset lattiatyypit ovat yleisiä, joita käytetään laajalti.

Valittavana erilaisia ​​viimeistelyjä

Niitä on saatavilla joko valmiissa tai valmiissa muodoissa. Yksi suosituimmista valinnoista on valita valmiiksi viimeistelty puulattia. Periaatteessa kaikki tehdään sen tehtaalla, eikä muita muutoksia tarvita asennuksen aikana. Esimerkki tällaisesta lattiapäällysteestä on parketti, ja sitä käytetään laajalti useimmissa nykyaikaisissa kodeissa.

Hinnalla on väliä – ovatko ne kalliita?

Hinnat vaihtelevat tarvitsemasi laadun mukaan, mutta ne vaihtelevat enimmäkseen 8–11 dollarista neliöjalkaa tämäntyyppisille lattiapäällysteille. Massiivipuulattiaan verrattuna se on hieman kalliimpi kuin edellä mainittu. Sen helpon huollon ja hyvän ulkonäön edut korvaavat kuitenkin hinnannousun.

Vanhojen perinteisten parkettilattiat ovat erittäin kysyttyjä, mutta monet omistajat eivät löydä aikaa tai energiaa säilyttääkseen sen oikeanlaisen ulkonäön. Siksi niiden suunnitellut vastineet ovat luotettavimpia nykyisillä markkinoilla saatavilla olevia vaihtoehtoja.

Comments are closed.